Diamond FX

WillemKennismaking met Diamond FX

Hallo! Mijn naam is Willem Assies, eigenaar van Diamond FX. Ik ben opgegroeid in een gezin met twee hardwerkende ouders en twee lieve zussen. Mijn ouders zijn 20 jaar geleden een feestwinkel in Alkmaar begonnen en van kleins af aan heb ik in de winkel geholpen. De ambitie was er nog niet direct om in de voetsporen van mijn ouders te treden.

Na het afmaken van mijn school ben ik mij gaan interesseren in ICT. Na vijf jaar heb ik er genoeg voldoening uitgehaald en vond ik het tijd voor iets nieuws. Ik begon met de opleiding tot rijinstructeur. Tijdens deze studie werd ik steeds meer betrokken bij het bedrijf Diamond FX van mijn vader. Ik begon dit bedrijf steeds interessanter te vinden en na het afronden van mijn opleiding kreeg ik de mogelijkheid om Diamond FX over te nemen. Dit was voor mij geen moeilijke keuze; ik heb deze kans met beide handen gegrepen om met veel ambitie het bedrijf over te nemen dat mijn vader een aantal jaren eerder is gestart!

Visie

De visie die wij altijd hebben gehad is dat schmink voor iedereen beschikbaar moest zijn. Hoogwaardige schmink voor een betaalbare prijs. Schminken is leuk, laat je verbeelding los! Pak de penseel en begin. Veel mensen willen wel schminken maar vinden het te duur om te starten. Wij hebben de benodigde mensen gestimuleerd om de penseel te pakken en te gaan oefenen. Deze mensen zijn in korte tijd gegroeid in de schmink wereld en zelfs een eigen winkel met schmink cursussen zijn gestart.

Wij hopen dat we met onze producten meer mensen te laten genieten van het plezier dat schminken met zich mee brengt.

Waarom Diamond FX?

– U kunt gemakkelijk bestellen, zonder een account aan te hoeven maken!
– U kunt veilig betalen!
– Wij beantwoorden uw email tijdens werkdagen binnen 24 uur!
– Diamond FX heeft een eigen voorraad en is altijd up-to-date!
– Een snelle levering! Producten voor 12.00 uur besteld = de volgende dag in huis

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!