Schmink

SchminkSchmink

Diamond FX biedt hoogwaardige schmink aan, perfect voor de beginner of de professional. De schmink heeft een hoog pigment gehalte, waardoor de schmink zorgt voor een perfecte dekking, zelfs kleur over kleur.

Kies jij voor Diamond FX Metallics of Essentials? Of ga je voor de Neon schmink voor geweldige effecten in blacklight? Al deze schmink is ook te combineren, dus neem een kijkje in het assortiment van Diamond FX en kies de schmink die het beste bij jou past!

Metallics

Uitstekend dekkende schmink
Diamond FX is een collectie van professionele schmink op waterbasis. Wij garanderen een uitstekende dekking door een hoge concentratie van pigment in de schmink. Diamond FX schmink is makkelijk te gebruiken en net zo fantastisch voor gedetailleerd lijnwerk als met spons.

Meer informatie en gebruiksaanwijzingen.

Kleurbehoud
De sprekende kleuren zijn helder en opvallend en kunnen worden overschilderd met elke andere kleur. Ook blenden gaat heel eenvoudig. De helderheid en dichtheid worden behouden, zelfs bij wit op zwarte schmink. De schmink houdt de hele dag, zonder te scheuren of verkleuren en is zo zacht op en voor de huid omdat er geen parfum in verwerkt is. Verwijder de schmink eenvoudig met water en zeep.

Handig: de potten van de 45 en 90 gram zijn onderling op elkaar te draaien en te stapelen.

Alle Metallic schminks zijn goedgekeurd door de EU en FDA-instellingen.

Essentials

Hydro face paint
Diamond FX biedt een geavanceerde collectie van professionele hydro face paint met perfecte dekking en een hoge concentratie van pigment. Diamond FX face paint is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel gedetailleerd lijnwerk als painten met spons.

Meer informatie en gebruiksaanwijzingen.

Face paint zonder parfum
De Essentials-kleuren zijn helder en opvallend en perfect met elkaar te combineren. Overschilderen en blenden is geen enkel probleem. De face paint houdt met gemak de hele dag. De schmink bevat geen parfum en is eenvoudig met water en zeep te verwijderen.

Handig: de potten van de 45 en 90 gram zijn onderling op elkaar te draaien en te stapelen.

Alle Essential schminks zijn goedgekeurd door de EU en FDA-instellingen.

Rainbow Colors

Rainbow colors voor snel resultaat
Met de Rainbow cakes boek je snel resultaat. Ideaal voor schminken op een festival of een kinderfeestje. Je tovert eenvoudig en snel een ongeduldig kind om tot een vlinder, een prinses of  draak. Natuurlijk kun je met Rainbow colors ook gewoon je face paint afmaken. Prachtige bloemen of blaadjes? Geen probleem. Met een breed penseel of een halve spons en een klein beetje water staat die vlinder in mum van tijd op het gezicht(je).

Rainbow colors is verkrijgbaar is twee maten (10 en 50 gram) in een steeds aanvullend assortiment.

Neon

Neon paint in veilige samenstelling
Neon paint is verkrijgbaar in de kleuren oranje, roze, magenta, geel, groen, blauw, violet en wit. Voor geweldige effecten in blacklight! En natuurlijk prima te combineren met Essentials en Metallic paint. Diamond FX biedt u de mooiste en meest opwindende producten van de hoogste kwaliteit.

Tip: gebruik eerst een witte basis (Essential of Metallic) voordat u de neon gaat gebruiken. Hiermee creëert u een beter neoneffect.  Laat bij het opbrengen geen witte sporen achter. Breng de witte basis onzichtbaar (waterdun) op voor optimaal resultaat.

Paint zonder parfum
De Neon paint is opvallend en levert een geweldig effect in een blacklight-omgeving. Val op en imponeer! De paint houdt met gemak de hele dag. De paint bevat geen parfum. Verwijder de paint eenvoudig met water en zeep.

Handig: de potten van de 45 en 90 gram zijn onderling op elkaar te draaien en te stapelen.

De White, Violet and Blue zijn goedgekeurd door de EU en FDA-instellingen. De overige kleuren zijn voor non-cosmetic use.)