Special Effect

special effectsSpecial effect

Experimenteer met de eindeloze body- en face paint mogelijkheden van Diamond FX. Wil jij uitblinken tijdens Halloween of Carnaval? Bekijk het special effect assortiment van Diamond FX en zoek voor jou de juiste producten!

Creëer wonden met de Diamond FX Siliconen en voeg Diamond FX Blood toe, om het niet meer te kunnen onderscheiden van een echte wond.  Of heb je leuke, sexy en feestelijke wimpers nodig? De wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en dichtheden. Onze wimpers zijn perfect geschikt voor carnaval, professionele bodypaints of voor een bijzondere dag.

Silicone

De Diamond FX Silicone bestaan uit 2-componenten silicone met goede kleefkracht en veel detail. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer met de silicone, niet te onderscheiden, wonden. Je kunt over de siliconen heen schminken om het geheel nog meer effect te geven!

Gebruiksaanwijzing
Het wordt aangeraden om, voordat je aan de slag gaat met de Diamond FX Silicone, de uitgebreide gebruiksaanwijzing door te nemen. Hierdoor kan jij het optimaal resultaat realiseren!

Blood

Diamond FX Blood is een dikke siroop, dat bijna niet te onderscheiden is van echt bloed. Gebruik het Diamond FX Blood in combinatie met de Diamond FX Silicone om met Halloween je vrienden de stuipen op het lijf te jagen!

Oogt het bloed te licht? Meng de Diamond FX Blood met chocolade siroop om het donkerder te maken!

Gemstones

Gemstones voor extra impact
Voor make-up met extra impact: gemstones. Gemstone is een op de make-up toepasbaar poeder voor een prachtig effect. Kies uit de verschillende gemstone kleuren de best passende voor een mooi effect. Onze Diamond gemstones benadrukken dit effect nog eens extra!

Eenvoudig in gebruik
Maak gebruik van een penseel of spons om een goud, zilver of iriserend effect te bereiken. Onze gemstones zijn droog en nat te gebruiken.

Onze gemstomes zijn goedgekeurd door de EU en FDA-instellingen.

Glitters

Val op met Diamond FX glitters
Glitters van échte cosmetische kwaliteit! Speciaal voor gebruik op het lichaam. In diverse kleuren verkrijgbaar. Voor een sprankelend effect.

Veilige glitters
Veel glitters worden onterecht verkocht als cosmetisch product. Dikwijls gaat het om glitters geschikt voor handenarbeid. Wij beseffen dat de hoogst mogelijke kwaliteit van groot belang is voor veiligheid en leveren derhalve enkel échte cosmetische glitters. En toch adviseren wij ten allen tijde voorzichtig te blijven bij het gebruik van glitters in het gebied van de ogen, mond en neus.

Wimpers

Wimpers in alle kleuren
Leuke, sexy en feestelijke wimpers nodig? Sparkling wimpers zijn opwindend, onderscheidend én prima opnieuw te gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en dichtheden. Onze wimpers zijn perfect geschikt voor carnaval, professionele bodypaints of voor een bijzondere dag.

Aanbod wimpers
Diamond FX heeft een breed aanbod van wimpers, variërend van heel natuurlijk ogende tot wimpers voor de meest extravagante party look. Het aanbrengen van de wimpers is eenvoudig en de bijbehorende lijm is 100% veilig voor de ogen.